bedrijfsportret

Laat je zien!

Kijk jij ook graag naar mensen? Jouw (toekomstige) klanten doen dat ook. Laat jij jezelf wel zien? Bij welke mensen kom ik terecht als ik met jullie in zee ga? Een sprekend portret die jullie verhaal vertelt zorgt ervoor dat het bedrijf een gezicht krijgt. Dat is essentieel voor het behouden en aantrekken van nieuwe klanten. Want zeg nou zelf, zou jij met iemand samen werken als je niet weet wie het is, en niet weet hoe die persoon eruit ziet? 

Ik kan je helpen met authentieke portretten die laten zien wie jij bent. P
rofessionele portretfotografie legt jouw persoonlijkheid vast op een unieke en krachtige manier. Laten we samen jouw bedrijf een gezicht geven. 

Over mij

Mijn verhaal 

Wat mij drijft is verhalen vertellen. We leven in een wereld waarin alles sneller, groter, nieuwer en meer moet zijn. Wat ik daarin mis is oprechte aandacht voor onze dierbaren. Vaak komt die aandacht pas als het te laat is. Toen ik dit besefte realiseerde ik me dat ik van mijn familie, vrienden en liefde geen goed portret had, zoals ik ze zie. Zoals ze zijn. Daar heb ik in korte tijd verandering in gebracht. 
Ik gun het jou ook, een goed portret van jezelf, je familie of vrienden. Een eerlijk en klassiek portret in kwaliteit die de tijd kan doorstaan. 

Neem contact op dan kunnen we de eerste stap zetten