bedrijfsportret

Kijk jij ook graag naar mensen? Jouw (toekomstige) klanten doen dat ook. Laat jij jezelf wel zien? Bij welke mensen kom ik terecht als ik met jullie in zee ga? Een sprekend portret die jullie verhaal vertelt zorgt ervoor dat het bedrijf een gezicht krijgt. Dat is essentieel voor het behouden en aantrekken van nieuwe klanten. Want zeg nou zelf, zou jij met iemand samenwerken als je niet weet wie het is, en niet weet hoe die persoon eruit ziet? 

Ik kan je helpen met authentieke portretten die laten zien wie jij bent. Professionele portretfotografie legt jouw persoonlijkheid vast op een unieke en krachtige manier. Laten we samen jouw bedrijf een gezicht geven. 

Mensen kijken als eerst wie er achter een bedrijf zit. 

Sport & gezondheid

Ben jij personaltrainer, sportschool eigenaar, fysio of op een andere manier bezig met de gezondheid van mensen? 

Dan is het cruciaal om te laten zien wie je bent en wat je doet. Klanten gaan namelijk een langdurig en intensieve samenwerking met je aan. 

Dit goed in beeld brengen schept een sfeer, duidelijke verwachtingen en geeft een beeld van wat iemand kan verwachten. Essentieel om de eerste stap naar contact te zetten. 

Wil jij op een authentieke manier op de foto? Je verhaal visueel vertellen en de stap naar contact voor nieuwe klanten zo klein mogelijk maken? Neem dan vrijblijven contact op. 

Je werkt met mensen

Je werkt met mensen. Daar gaat je hart sneller van kloppen. Je helpt ze, begeleid ze of drijft zetot het uiterste zodat ze de beste versie van zichzelf kunnen worden. Geweldig werk wat je doet!


Voor jouw (toekomstige) klanten is het belangrijk om te weten wie ze gaat helpen. Zeker als je voor langere tijd met iemand gaat werken is een gezicht een essentieel onderdeel van de samenwerking.


Jij bent het werk gaan doen met een bepaalde reden. Je hebt een verhaal en datverhaal verdiend het om vertelt te worden. Met foto's kunnen wij dat verhaalgaan vertellen. Zodat je huidige en toekomstige klanten kunnen zien wie jijbent en wat je verhaal is.

DSCF2131-1
DSCF2147
Portet03
Portet02
Mentor01
DSCF2216-1

Bedrijven

Je hebt een bedrijf met personeel

Een professionele uitstraling begint en eindigt bij een goed portret. Vaak is het eerste contactpunt jullie website. Mensen willen graag zien wie er achter het bedrijf zit en daar is een professionele foto essentieël voor. Zo stralen jullie professionaliteit uit. Weten toekomstige klanten wie de mensen achter het bedrijf zijn en is de stap naar een samenwerking verkleind. 

Is jullie bedrijf toe aan nieuwe en professionele portretfoto's? 

Neem dan vrijblijvend contact op over de mogelijkheden. 

DSCF1953-1
_MG_9016 copy
Schonhage02
Schonhage07
Portret06
Portet04
Portet03
Portet01
Portet02

Over mij

Mijn verhaal 

Wat mij drijft is verhalen vertellen. We leven in een wereld waarin alles sneller, groter, nieuwer en meer moet zijn. Wat ik daarin mis is oprechte aandacht voor onze dierbaren. Vaak komt die aandacht pas als het te laat is. Toen ik dit besefte realiseerde ik me dat ik van mijn familie, vrienden en liefde geen goed portret had, zoals ik ze zie. Zoals ze zijn. Daar heb ik in korte tijd verandering in gebracht. 
Ik gun het jou ook, een goed portret van jezelf, je familie of vrienden. Een eerlijk en klassiek portret in kwaliteit die de tijd kan doorstaan. 

Verder houd ik van duidelijkheid, transparantie, eenvoud en hoge kwaliteit. 

Neem contact op dan kunnen we de eerste stap zetten