eeuwige portretten

Eeuwige portretten


Iedereen heeft honderden zo niet duizenden foto's op z'n telefoon. Maar heb je ook een echt goed portret van jezelf? Of van de mensen van wie je houdt?


In 1929 lieten mijn grootvader, overgrootvader en bet overgrootvader zich portretteren. Deze foto gaat dus bijna 100 jaar mee in de familie en het is een van mijn meest dierbare bezitten.


Wil je jezelf of je geliefde laten vereeuwigen? Lees hieronder hoe het werkt, hoe eeuwige kwaliteit eruit ziet, wat het kost en hoe lang het duurt. DSCF8916-1
DSCF8929
DSCF8917
DSCF8928

Hoe werkt het?

Zwart/wit
De portretten worden altijd in zwart/wit gemaakt.  Het formaat is altijd 13cm x 18cm.
Een shoot duurt maximaal 30 minuten per persoon.
Keuze uit 2-3 foto's per persoon.
Shoot is in mijn thuisstudio in Amsterdam.

Houten lijst

Van Nederlandse bomen. Professioneel ingelijst door vakmensen. Een lijst die dus eeuwen mee kan. 

Museum glas
De foto moet natuurlijk goed beschermd worden tegen zonlicht zodat de foto eeuwen mee kan. Daarom wordt er museum glas gebruikt voor de beste bescherming.

Prijs
Een eeuwig portret moet eeuwen mee kunnen. Daarom wordt het portret op het beste fotopapier geprint en in een lijst van de hoogste kwaliteit geleverd. 
De prijs van de shoot is €250,00 p.p. Deze prijs is inclusief shoot. De prijs van de lijst en de print varieert. Ik zal van te voren altijd een duidelijke offerte sturen.

Levertijden
Na de shoot stuur ik binnen 1 week de selectie door waar je uit kan kiezen. 
Na de keuze gaat de foto naar de lijstenmaker. 
De levertijd is tussen de 6 en 8 weken. Dit komt doordat het hout van Nederlandse bodem komt en niet altijd beschikbaar is. En wat is 6 -8 weken op een eeuw ;) 

Een goed portret van je geliefde(s) gaat generaties mee